Digitalna
Štampa

Digitalna štampa velikih formata poseduje visok kvalitet rezolucije i pun kolor, što uz adekvatnu montažu predstavlja uspešan kanal savremenog oglašavanja. Primeri štampe velikih formara su svuda oko nas, mogu se videte na fasadama zgrada, autobusima, izlozima… Mogućnosti su neograničene, a uz odgovarajući dizajn vaša reklama može izgledati veoma efektno. Kako izbor materijala utiče na celokupnu relizaciju vaše ideje, materijali koje koristimo su najboljeg kvaliteta.
Digitalna UV štampa predstavlja najsavremeniju tehnologiju štampe na tržištu. Omogućava direktno štampanje na skoro svim vrstama materijala i formata. Prednost digitalne štampe ogdela se u otpornosti na različite atmosferske pojave (visoke i niske temperature, sunčevi zraci, vlaga i voda…) tako da je pogodna za štampu materijala koji su predviđeni za spoljašnju upotrebu. Prisutnost bele uz CMYK boje omogućava štampanje i na transparentnim površinama bez gubitka kvaliteta štampanog otiska.

Auto grafika je efektna pokretna reklama koja za Vas radi 365 dana u godini, te samim tim predstavlja jedan od najisplativijih vidova reklama. Auto grafika može se postaviti na svako putničko ili dostavno vozilo ( putnički automobili, pick up, kombi, autobusi, tramvaji…). Štampa se radi na ultra tankoj posebno livenoj cast foliji tehnikom digitalne štampe velikih formata. Rok trajanja kao i cena zavise od kvaliteta materijala i tehnika štampe koji se koriste. Vašu auto grafiku štampamo UV tehnikom koja je dodatno zaštićena od mehaničkih oštećenja (grebanje, kamenčići…) hladnom bezbojnom laminacijom.

Tekstilni Alu frame- LED Box sistemi
Jednostrani, obostrani, svetleći ili nesvetleći, po meri i želji naših klijenata. Impresivno izgledaju prilikom promocija, oglašavanja u tržnim centrima, buticima, bankama odnosno u svim prostorima koji omogućavaju isticanje vase poruke, proizvoda ili usluge.
Štampa na tekstilu verno prikazuje boje, tako da tekstilni alu displeji mogu obogatiti Vaš prostor omiljenom fotografijom, motivom ili replikom.
U odnosu na PVC svetleće reklame prednosti tekstilnih LED box sistema su:
• Sistem zamene i montaže, koji se sastoji iz silikonskih traka koje se ubaciju u
aluminijumski ram, omogućavaju klijentu brzu promenu printa za različite kampanje;
• LED rasveta ravnomerno raspoređuje svetlost i na taj način dodatno oživljava
boje na tekstilu;

Hero Image