Brednomania Logo

O nama

O nama

Brendomania pruža usluge
organizacije i realizacije
događaja poput koncerata,
korporacijskih proslava i
sajamskih priredbi.

Group Brendomania jeste mali tim posvećenih profesionalaca koji svaku vašu ideju uspešno mogu sprovesti u delo u najkraćem vrememskom roku. Permanentnim orijentisanjem ka inovacijama, ulaganjem u modernu tehnologiju, razvijanjem novih proizvoda i uslužnih delatnosti u poslednjih 15-ak godina rada uspeli smo da ostvarimo saradnju sa velikim brojem kompanija, organizacija, udruženja, javnih preduzeća, marketing agencija, ambasada, konzulatornim i diplomatskim predstavništvima… Naš mašinski park danas čini veliki broj savremenih mašina i opreme koji su u službi razvoja kreativnih rešenja za naše saradnike i klijente.

Group Brendomania pre svega nije prodavac, niti klasični proizvođač koji se razume samo u proces prozvodnje, mi smo serviseri naših klijenata i trudimo se da zajednički dođemo do korektnih rešenja uz poštovanje osnovnih principa naše poslovne politike: KVALITET/ROK/CENA.
Posebno smo ponosni na činjenicu da smo eco friendly i da se trudimo da koristimo ekološki ispravne boje i reciklirane materijale kad god je to moguće.